• Obnovljeno
1Pcs FJB Edition Sticker Metal Emblems 3D Fender Značka Decal with Strong Kleber Car Truck Replacement Stickers Universal for Chevy for Jeep for Dodge All Vehicles(Black&Silver)

1Pcs FJB Edition Sticker Metal Emblems 3D Fender Značka Decal with Strong Kleber Car Truck Replacement Stickers Universal for Chevy

HRK 38.97
U skladištu.

Na skladištu

【Odličan materijal】Naljepnice za auto FJB su izrađeni od visoko kvalitetnih materijala od aluminijske legure,vodonepropusna i vijaka od nehrđajućeg čelika.U usporedbi s plastičnim materijalima naše auto naljepnice više robustan i izdržljiv. 【Idealna veličina】Naš paket uključuje 1 kom. naljepnice FJB Edition,svaka automobilska oznaka je 3,15x1, 97 cm, idealna veličina može dati izjavu na svom automobilu, kako bi privukli pozornost drugih vozača. 【Jednostavnost instalacije】Instalacija traje svega 2-3 minute, bez ikakvih alata.Prvo očistite i osušite površinu automobila,zatim izvadite i stavite na kraju, kliknite na nju u roku od nekoliko sekundi, kako biste bili sigurni da se ljepilo 3 M svaki detalj čvrsto zalijepljen. 【Široku primjenu】 Vanjske auto naljepnice su prikladni za većinu modela,kao što su golf kolica, suv, MPV, RVS, motocikli, a također se mogu koristiti za svakodnevne potrebe, kao što su prijenosna računala i hladnjaci.Naljepnice za kamione FJB možete koristiti na vratima, багажниках, stražnja vrata, rešetki ili kao umjetničke kutije za alat. 【Najbolji poklon】Dajte zabavne naljepnice za prijatelje ili članove obitelji koji trebaju naljepnica, vi ćete se osjećati smiješno i sretno.Napravite onoga koga volite, osmijeh!Bez obzira na to je li vaš identitet slatka ili ироничной oblik umjetnosti, možete koristiti naljepnice, da izraze svoje jedinstveno samosvijest.

Osnovne karakteristike

Najbolje ponude