• Obnovljeno
ABOOFAN 4Pcs St. Patricks Day Prstenje Za Salvete Djetelina Prstenje Za Salvete Трилистник Prstenje Za Salvete Držač Salveta Prsten Stol Večernje Uređenje ( Zelena )

ABOOFAN 4Pcs St. Patricks Day Prstenje Za Salvete Djetelina Prstenje Za Salvete Трилистник Prstenje Za Salvete Držač Salveta Prsten

HRK 49.20
U skladištu.

Na skladištu

Jednostavan i lijep stil i boja mogu donijeti vam odličan vizualni doživljaj, a kvaliteta izrade - izuzetna.Oni imaju širok spektar primjene, posebno na vašoj kućnoj zabavi.Izvrstan dizajn moderan i prekrasna, u skladu s estetiku većine naroda.Oni su savršeni za stranke ili hotela i lako se čuvaju.Jedinstveni dizajn, pogodan za večeru večere, vjenčanja, bankete, кейтеринга i sve posebne događaje.Ove prekrasne kopče za salvete mogu vrlo dobro kombinirati s ukras vašeg doma stola.Opis Ovi prstenovi za salvete u obliku djeteline imaju fin izrade, mogu se koristiti za dugo vremena, mogu zadovoljiti potrebe za kućnu uporabu, su i pogodne za novu uporabu.Ovi prstenovi za salvete-savršen izbor za ukras blagdanskog stola.Karakteristike - Boje : zelena,- Materijal : legura,- Veličina : 5. 00 X4. 50 X4. 00cm/ 1. 97 X1. 77 X1. 57inch,- Oni imaju širok spektar primjene, posebno za vaše kućne zabave.- Izvrstan dizajn moderan i prekrasna, u skladu s estetiku većinu ljudi.- Ove prekrasne kopče za salvete mogu vrlo dobro kombinirati s ukras na stolu vašeg doma.- Jednostavan i lijep stil i boja mogu donijeti vam odličan vizualni doživljaj, a kvaliteta izrade-izuzetna.- Oni su savršeni za stranke ili hotela i lako se čuvaju.Jedinstveni dizajn, pogodan za večeru večere, vjenčanja, bankete, кейтеринга i sve posebne događaje.- Boja : zelena Veličina : 5 X4. 5 X4 CM Paket uključuje 4 x maramice kopče.

Osnovne karakteristike

Najbolje ponude