• Obnovljeno
Disaster Radio, 2000 mah NOAA Weather Radio Solarna Krak Prehrana, AM/FM/ Prijenosni Automatski Upozoriti Райдо Punjač Za telefon,svjetiljku, SOS i konektor za slušalice Za Vanjsku Seta opstanak ( boja : zelena )

Disaster Radio, 2000 mah NOAA Weather Radio Solarna Krak Prehrana, AM/FM/ Prijenosni Automatski Upozoriti Райдо Punjač Za telefon,svjetiljku,

HRK 113.07
U skladištu.

Na skladištu

✦Punjenje telefona 2000m Ah, uvijek na liniji : Isključenje električne energije nikada neće dogoditi, kada imate to disaster radio na solarni pogon, koji se može puniti vaš telefon.Punjač za telefon, radio može dati bilo koji mali tablet računalo ili mobilni telefon nužnu energijom, tako da ćete uvijek biti u mreži i biti u mogućnosti održavati vezu sa svojom obitelji i prijateljima u bilo koje vrijeme. ✦3 vrste hitnih tehnike punjenja, bez prekida napajanja : ugrađena baterija 2000 mah, podržava 12-15 sati slušanja radio i 10-12 sati korištenja svjetiljku kada je baterija potpuno napunjena.Radio možete koristiti kao mobilni izvor energije i puniti mobilni telefon u bilo koje vrijeme.On također može puniti putem solarnih panela, vitla. ✦Snažna svjetiljka i svjetlo za čitanje : Zgodan svijetli svjetiljka za kampiranje i 3 W led svjetiljka vrlo su prikladne za rasvjetu u potpunom mraku, da vas zaštiti u slučaju nužde.Uključite led svjetlo da postane svjetiljka za čitanje, koja će osvijetliti vaš put u spavaću sobu noću, kao i preduvjet za šator camping kamp na otvorenom. ✦AM FM kanal s vodootporan IPX3 : Frekvencija za AM je 520-1700 khz, a FM-87-108 Mhz.Dimenzije proizvoda : 147 * 57 * 76 mm, to vodootporan vremenski radio IPX3 može podržati prijem signala čak i u hitnim slučajevima, pa možete poduzeti zaštitne mjere u realnom vremenu na otvorenom.To je preduvjet za putovanja, kampiranje, planinarenje i vožnju automobila. ✦Visokih performansi proizvoda i usluga - Osigurajte noćne posluga kupaca i doživotno tehničku podršku.Ako imate bilo kakva dodatna pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas na e-mail ili poruku.Funkcijske tipke : 1. Prekidač za napajanje : Gurnite sklopku u položaj FM / AM / SW, uključiti radio.Zatim svijetli žuta led pozadinsko osvjetljenje.2. Kliknite na "RASPON" za odabir valne duljine FM / AM / SW.3. Okrenite ručicu za podešavanje частоты⑥ da biste odabrali kanal.4. Slušajte FM-SW prijenos : rotirajuća na 360 ° antena Telescopic se koristi za dobivanje najboljeg signala.Удлините teleskopskom antenom i promijenite duljinu i smjer za bolji signal.Savjet : Ako postoje jake smetnje, molimo vas, укоротите antenu, da bi se to izbjeglo.5. Стереовещание srednji talasi : Ugrađena magnetska antena se koristi za primanje srednjeg vala.Za dobivanje najboljeg signala korisnici bi trebali promijeniti smjer kada se koristi magnetna antena za slušanje AM-стереопередач.6. Okrećite gumb VOL za podešavanje glasnoće.7. Isključivanje : Postavite gumb BAND u položaj OFF, a zatim isključite radio.Zatim led pozadinsko osvjetljenje će se ugasiti.Vez Križem Paket uključuje : 1 x solarni радио1 x vodič пользователя1 x micro USB кабель1 x pakiranje kutija.

Osnovne karakteristike

Najbolje ponude