• Obnovljeno
Graditi-gore od Ljudske Kose Drawstring Kika Za Žene Body Wave Kika 130% Density 9A Brazilski Virginian Rep Kose Prirodna crna Boja (16 inča)

Graditi-gore od Ljudske Kose Drawstring Kika Za Žene Body Wave Kika 130% Density 9A Brazilski Virginian Rep Kose Prirodna crna Boja

HRK 128.97
U skladištu.

Na skladištu

Divlji rep od ljudske kose djevice 100% pravi : Napravljen od ljudske kose Remi djevice 100% odstrani odmah od jednog donatora, koja se može slikati, oprati i staviti kao svoje prirodne kose.Jednostavan i siguran u čarapu : nošenje u kosi i strojno утком kose kravata osigurava da on neće povrijediti vaše kose i lako će se nositi i pucati.Podarite kosi instant duljinu, volumen i stil za samo nekoliko minuta.Divlji rep ima 2 češljevi i vezica, će vam pomoći da bolje popraviti perika, nije lako pomaknuti ili ispustiti.garancija kvaliteta : Pri svakodnevnoj uporabi sve конские repovi upletene, kada su prljavi, tako da moramo oprati kosu normalno.Ali jamčimo minimalnu линьку i спутывание kose.Politika povrata i isporuke : U roku od 12 sati odgovor, 24 sata za obradu i 2-5 dana za isporuku. 7 dana bez razloga vratili.Ako postoji bilo kakvo nezadovoljstvo kose(dužina,tekstura,ne sviđa kosa),prosljeđivanje ili našu uslugu, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.sve će biti odlučeno u skorije vrijeme. 1.Sve kose-to je 100% ljudska kosa, bez mješoviti sintetičkih i životinja kose ,koji su vrlo pogodni za dugotrajno korištenje. 2.As tvrtka QLQUEENLIFE Kose, jedna od vodećih svjetskih dobavljača ljudske kose, sada ima svoj vlastiti istraživački centar odjela za dizajn, odjel depozita i otpreme kako unutar zemlje, tako i u inozemstvu. 3.Mi koristimo djevica kosa odrezani od glave mlade djevojke odmah umjesto prikupiti od poda.vrlo čista, prirodna, blaga, stroj dual jaka. 4.QLQUEENLIFE Kosa uvijek teži boljem kvalitetu kose i u isto vrijeme stavlja kupca na prvo mjesto.Zašto odabrati QLQUEENLIFE Hair ?. 1.Sve kose-to je 100% ljudska kosa, bez mješoviti sintetičkih i životinja kose ,koji su vrlo pogodni za dugotrajno korištenje.2.As tvrtka QLQUEENLIFE Kose, jedna od vodećih svjetskih dobavljača ljudske kose, sada ima svoj vlastiti istraživački centar odjela za dizajn, odjel depozita i otpreme kako unutar zemlje, tako i u inozemstvu.3.Mi koristimo djevica kosa odrezani od glave mlade djevojke odmah umjesto prikupiti od poda.vrlo čista, prirodna, blaga, stroj dual jaka.4.QLQUEENLIFE Kosa uvijek teži boljem kvalitetu kose i u isto vrijeme stavlja kupca na prvo mjesto. 2 isječke u repu .ojačana rep bolje. 5x5 Blage i umotan oko interna mreža je praktičniji za nošenje.Šivati oko staze za kosu su ujednačenije, divlji rep je postao deblji.Double pleter patka čini kosu nije lako spadati, podešavanje kopče, čineći ga tako lako nositi.

Osnovne karakteristike

Najbolje ponude