• Obnovljeno
Maria Nila Luminous Color Hair Lotion 200 ml - Hidratantni losion za kosu, imajući boju i toplinu. vegan. Ne sadrži sulfata i parabena.

Maria Nila Luminous Color Hair Lotion 200 ml - Hidratantni losion za kosu, imajući boju i toplinu. vegan. Ne sadrži sulfata

HRK 96.87
U skladištu.

Na skladištu

Losion za kosu, imajući boju i toplinu, koja daje snagu i sjaj suhe i osjetljive kose.Primjena : Nanesite na suši kosu ručnikom prije upotrebe fena, ispravljač ili sušenje zraka.Losion za kosu Luminous Color lako upija i ne isprati.Losion za kosu Luminous Color posjeduje svježim mirisom jabuke, kupine i breskve.Ekstrakt nara i kompleks Color Guard zadržavaju boju kose, koja često pogoršava kada se pranje kose i zagrijavanje alata. 100% vegan i prijateljski prema životinjama.Ne sadrži sulfata i parabena.Pakiranje s klimatskom da platim.Losion za kosu i zadržavanje boje i термозащитой, koji hrani i daje sjaj suha i osjetljiva kosa.Sadrži ekstrakt nara i bogat je antioksidansima, koji smanjuju kovrče, daju mekan, sjajan rezultat i idealni su za uporabu prije sušenja kose ili выпрямлением.Losion za kosu Luminous Color posjeduje svježim mirisom jabuke, kupine i breskve.Imajući boje kompleks Color Guard štiti kosu od uv zračenja i slobodnih radikala.Prednosti -Ekstrakt nara i antioksidansi-Čuva i štiti obojene kose-Smanjuje завивание-Ne sadrži sulfata i parabena - 100% vegan i okrutan-Pakiranje s klimatskom platim Primjena : Nanesite na suši kosu ručnikom prije upotrebe fena, ispravljač ili sušenje zraka.Losion za kosu Luminous Color lako upija i ne isprati.Za veći sjaj i dugotrajnu postojanost boje kose kombinirati sa šamponom, обертыванием za kosu i klima-uređaj iz Luminous Color.Svi proizvodi serije se može koristiti svakodnevno.

Osnovne karakteristike

Najbolje ponude