• Obnovljeno
Vruće Ljepilo Rastopiti Elegantne Jedinstvene Rhinestones Završiti Dijamant Trake Roll Izdržljiv za Vjenčanja Rođendan Dekor Ručni Rad Cipele ili telefon(2,5 cm Srebro Dno Gorski Kristal 5 Metara)

Vruće Ljepilo Rastopiti Elegantne Jedinstvene Rhinestones Završiti Dijamant Trake Roll Izdržljiv za Vjenčanja Rođendan Dekor Ručni

HRK 136.80
U skladištu.

Na skladištu

Fin izrade, lakoća i jednostavnost rada.Na poleđini imaju sloj prozirnog toplinski ljepila, koja se može prikvačiti grijanjem pomoću stroja vruće vuču i željeza.Lijep izgled može biti lijep ukras za cipele ili telefona.Izrađen je od visokokvalitetne smole i plastike, kao i dugi vijek trajanja.Može se koristiti za ukrašavanje božićnih drvca, darova na Dan majke, odjeće, ambalaže vaze, конфетных kutije i latice nevjesta i sl. Osobina : 1. Izrađen je od visokokvalitetne smole i plastike, kao i dugi vijek trajanja 2. Na poleđini imaju sloj prozirnog toplinski ljepila, koja se može prikvačiti grijanjem pomoću stroja vruće vuču i утюга3. Lijep izgled može biti lijep ukras za cipele ili телефона4. Izuzetna izrada, lako i jednostavno raditi za 5. Može se koristiti za ukrašavanje božićnih drvca, darova na Dan majke, odjeće, materijala za vaze, конфетных kutije i latice nevjesta i tako Dalje Specifikacija : Tip proizvoda : rhinestones Тримспецификация : 2,5 cm Srebrna osnova rhinestones 5 ярдовпакет Popis : 1 x rhinestones završiti.

Osnovne karakteristike

Najbolje ponude